3 зодии слагат край на токсична връзка този месец

3 зодии слагат край на токсична връзка този месец
Pexels

Идеята за "несподелена любов" е нещо от любовните романи и мелодрами. Рядко използваме тези думи в наши дни, тъй като те може да се "чувстват" твърде поетични за нашите съвременни вкусове и въпреки това със сигурност знаем какво е да обичаш някого, който не ни обича или не може да ни отвърне. Въпреки че това не е нещо, което всеки човек може да изпита в живота, има хора, които не получават любовта, която искат, от човека, когото искат, и въпреки това продължават да го обичат, да се влюбват в него, да го искат. Това е несподелена любов и този месец три зодии ще осъзнаят, че се чувстват така към някого в живота си.

С Венера в Телец в нашето космическо небе, ние сме вкоренени в любовта и това има смисъл, когато мислим за транзита, който ни влияе днес. Венера, планетата на любовта и красотата, работи в тандем с Телец, зодиакалния знак, който представлява решителност, "заседналост" и неспособност да се продължи напред. Когато тези небесни сили се съберат, ние самите ставаме упорити, блокирани, неспособни да напредваме и влюбени, което може да бъде опасно за сърцето.

3 зодии приключват токсична връзка този месец:

1. Близнаци

Когато обичаш, даваш всичко от себе си. Да се довериш на хората вече е достатъчно трудно. Когато преминеш тази граница и се хвърлиш да обичаш друг човек, си склонен да вярваш, че това не само ще продължи, но и е най-доброто нещо, което можеш да направиш. Единственият проблем тук е, че по време на транзита на Венера в Телец осъзнавате, че любовта, която изпитвате, не е реципрочна.

Това се проявява в опустошителни моменти на реализация в живота ви напоследък и макар да не искате да го признаете, знаете със сигурност, че любовта, която искате, е нещо, което никога няма да се случи. Отначало всичко това беше твърде много за приемане и вие криете този факт от себе си толкова дълго. Въпреки това, по време на Венера в Телец започвате да виждате светлината и това, което осъзнавате е, че това е възможно. Можете да направите това.

Светлата страна: Да го знаеш означава да гледаш истината. Ако истината ви прави свободни, тогава може да сте на път да се освободите от ситуация, която потенциално ви държи назад. Тъй като не сте човек, който иска да бъде задържан, може да се примирите с несподелената си любовна ситуация и да откриете, че това е нещо, което можете и ще преодолеете.

В старите времена бихте се обвинявали, че не сте достатъчно добри, когато става въпрос за това как този човек в живота ви е реагирал на вас. Искаше любовта им и никога не я получи. Дори и да са ти обърнали малко внимание, си знаел, че този, когото обичаш, никога няма да се почувства по същия начин. Те никога не биха се справили с вашите чувства на безсмъртна любов, защото просто не са имали това чувство в себе си.

По време на Венера в Телец ще видите, че сте отделили твърде много време и усилия за "каузата" да накарате този човек да ви обича. Ще ви удари силно: това е загубена кауза. Вместо сами да се превърнете в загубена кауза, вие ще се възползвате максимално от това осъзнаване и ще се принудите да погледнете отвъд тази несподелена любов и да намерите нещо по-добро за себе си.

Светлата страна: По време на Венера в Телец започвате да разбирате, че макар да сте виждали тази любовна история като романтична и поетично тъжна, тя също става доста загуба на време. С напредване на възрастта осъзнавате, че няма смисъл да губите време. Това е моментът, в който се убедите, че вече не получавате нищо от това и че е време да продължите напред.

Тъй като можете да създадете фантастичен свят, който е богат и великолепен, вие също открихте, че можете да включите хора от реалния живот във вашата фантазия. Проблемът тук е, че през годините хората от реалния живот са се превърнали в реални фантастични герои в съзнанието ви и сте се влюбили в хора, които на практика не знаят, че съществувате.

Реализмът не винаги е бил вашето нещо. Така че, когато транзити като Венера в Телец дойдат в града на 29 април, ще се сблъскате с ума си, който ще ви каже да се събудите и да се събудите СЕГА. Били сте влюбени в някого, който не съществува или поне той не съществува за вас. Въпреки че това може да дойде като много грубо събуждане, ще се изненадате колко лесно е за вас да го приемете на този етап от играта.

Светлата страна: Това, което получавате от това, е знанието, че сте невероятен фантазьор и че ако някога трябва да избягате, този спасителен люк съществува в ума ви. Страхотното тук обаче е, че вече сте готови да се освободите от фантазията, за да можете да се "присъедините към живите". Това е вашето време, Стрелец. Преживели сте несподелена любов и докато в ума ви беше забавно за известно време, сега е време да живеете щастливо в реалния свят.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay