Charli XCX потвърди, че е написала песни за евентуален нов албум на Бритни Спиърс

Charli XCX потвърди, че е избрана да напише песни за потенциалния 10-ти студиен албум на Бритни Спиърс.

Певицата откровено разкри, че е работила с екипа на принцесата на попа по проекта по време на участие в "Watch What Happens Live" в понеделник. След като новината изтече в пресата, обаче, нещата се промениха.

31-годишната Чарли обясни, че тогава е научила, че Спиърс вероятно не е била наясно с процеса, тъй като е развенчала твърденията, че ще се върне към музиката през януари.

"След това Бритни направи тази публикация, в която каза: "Няма случайни хора, които пишат за мен." Казах си: "Добре, страхотно!" Така че не знам дали тя е била част от процеса", продължава Чарли.

"Екипът ѝ тичаше, преди да могат да ходят", добави тя. "Бритни вероятно има много други проекти, върху които се фокусира. Така че ме попитаха, но не знам дали е сериозно.”

Тогава Анди Коен се усъмни дали Чарли е наистина е писала песни с надеждата, че 42-годишната Спиърс ще ги запише.

"Разбира се. Отидох в Малибу и писах. Винаги пишеш песни с надеждата, че Бритни ще ги запише... но знаеш ли, тя не ги е записала.", споделя певицата.

Въпреки това, тя все още се надява, че Спиърс ще промени решението си, казвайки "Това би било сбъдната мечта".

През януари Page Six предаде, че Чарли и Джулия Майкълс са сред авторите на песни, помолени да работят по евентуалния нов албум на певицата. По това време проектът беше в начален етап и Спиърс не беше записала нито едно от парчетата.

Последният албум на носителката на Спиърс "Glory", беше издаден през 2016 г., но оттогава тя работи по по-малки проекти, включително сътрудничеството ѝ "Hold Me Closer" с Елтън Джон през 2021 г. и песента ѝ "Mind Your Business" с Will.i.am през 2023 г.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay