Шест начина да освежите гардероба си за пролетта

Шест начина да освежите гардероба си за пролетта

Шест начина да освежите гардероба си за пролетта

Да, новата година започна, но това определено не означава, че трябва да изхвърлите всичко, което сте носили през отминалата 2010. Защо не си създадете модерна визия с това, което вече имате? Възползвайте се от всички похарчени миналата година пари и бъдете креативни не само с това, което носите, а и с начина, по който го носите. Не само ще спестите пари, а и ще изглеждате невероятно женствени. Ето няколко свежи идеи, които да ви вдъхновят и да дадат тласък на въображението ви. Не се страхувайте да експериментирате! Така се раждат най-великите модни решения.

 

Ако искате да претворите на пръв поглед прост тоалет и да му вдъхнете живот, просто заложете на привличащ вниманието шал в ярък цвят или с неочакван принт. Леопардовото е класика, но ако не сте му почитателки можеш да заложете на флоралните мотиви и всичко, което ви отива и ви носи слънчево настроение. Това моментално ще направи тоалета ви далеч по-секси и свеж.

 

Вдъхнете нов живот на коженото си яке като облечете отгоре елек от деним. Това ще ви придаде много модерен или леко бунтарски пънк рок вид и ще създаде илюзията за чисто ново яке. Добавете любимият си клин, небрежна туника и шал и сте готова за почивните дни.

 

Комбинирайте кафеникавата си макси рокля, или всяка друга дреха в този отенък с бял блейзер. Това добавя контраст и дълбочина на тоалета, както и усещане за лукс.

 

Може би ансамбълът от кожа с... кожа ви се струва прекалено екстравагантен и дори безвкусен? Ако обаче комбинирате неутрални тонове като черно и бежово или бледо розово този тренд изглежда доста добре. Опитайте да създадете тоалет от две части, като и двете са кожени, но са в контрастиращи базови цветове, и бъдете на гребена на модната вълна. Внимавайте с пропорциите и придайте завършеност на тоалета с красив колан.

 

Миксирането на различни принтове винаги е било страхотна идея, стига разбира се, не трябва да прекалявате. Раетата, например, си отиват с абсолютно всичко. Опитайте да съчетаете раирана риза с кариран шал – просто и невероятно ефектно решение. Експериментирайте с принтовете и цветовете и смело опитвайте комбинации, които не сте предполагали, че някога ще облечете.

 

Възобновете плетения пуловер със зимни мотиви, като го облечете под модерно яке в неочакван цвят или с метални детайли. Останалата част от тоалета трябва да бъде изчистена. Класическите тъмни дънки са идеално решение. Така ще създадете баланс и един много класически, но свеж аутфит.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay