"Скъпото русо" е новата тенденция в цвета на косата

Цветът "скъпо русо" е тук, така че е време за действие. Тази тенденция цели да добави дълбочина и блясък към косата ви, правейки я да изглежда възможно най-здрава.

Независимо сте руси или мислите да изсветлите косата си, вероятно сте наясно, че има много различни нюанси, от които да избирате, като платиненото и мръсно русото са два от най-популярните избори. Тази тенденция в цвета на косата е зашеметяващ, целунат от слънцето нюанс с много мек контраст.

Какво представлява?

За разлика от обичайните ледени нюанси, скъпото русо клони към по-топъл и наситен тон. Тази тенденция се състои в това да вземем ежедневното русо, което сме виждали и да го издигнем нагоре със стратегически поставени акценти.

За да получите тази визия, трябва да си запазите час в салона. Няма да можете да го постигнете вкъщи. Благодарение на своите многоизмерни тонове, този нюанс изглежда страхотно на всички тонове кожа. Персонализираният нюанс, който получавате, когато се доверите на професионалист, е това, което придава на косата ви луксозен завършек.

Можете да изпробвате нюанса, независимо от стила на причческата ви:

Вълни

Къдрици

Права коса

Каре

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay